Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam
Notice: Undefined index: sprejelCookie in /var/www/cookie.php on line 9
english
Zaprto

PRETEKLI DOGODKI IN PRIREDITVE

Otroške nedeljske matineje
Kako si popestriti nedeljo? Spet so tu, poskočne nedeljske matineje! Prav vsako nedeljo, se dobimo v otroškem parku, kjer si otroci lahko ogledajo predstave, poslušajo pravljice in sodelujejo na ustvarjalnih delavnicah.
Več o dogodku ››
Otroške nedeljske matineje
Otroške matineje se z avgustom vračajo v Citypark. Malčki so vsako nedeljo vabljeni v otroški park na zabavno dopoldne v družbi pravljic, predstav in ustvarjalnih delavnic medtem, ko se starši lahko brezskrbno posvetite svojim obveznostim ali popijete...
Več o dogodku ››
Varna pot v šolo
V kratkem bodo življenje na in ob cestah ponovno popestrili otroci na poti v vrtec in šolo. Da bi varno prišli do cilja smo v sodelovanju s Svetom za varstvo in preventivo v cestnem prometu in s policisti pripravili prikaz varne poti v šolo in vrtec.
Več o dogodku ››
Razstava likovne šole Umbra
Razstava Likovne šole Umbra je predstavitev dela v preteklem šolskem letu in zajema vse starostne skupine. Dela so ustvarjena povsem individualno, v najrazličnejših tehnikah in poleg likovnega znanja odražajo tudi bogat notranji svet otrok, mladostnikov in...
Več o dogodku ››
Ulična košarka 3 na 3
Ulična košarka za prvaka Slovenije 2016 pred Cityparkom Ljubljana. Ulična košarka je igra dveh trojk na en koš. Že prijavljeni? Izpolnite prijavnico in se udeležite zabavnih športnih dni. Prijavnine ni!
Ogled galerije ››

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Novice in dogodki v Cityparku

Black Wekeend v trgovini Orsay

Black Wekeend v trgovini Orsay

Mac kozmetika v Cityparku

Mac kozmetika v Cityparku

Desetak