Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam
Notice: Undefined index: sprejelCookie in /var/www/cookie.php on line 9
english
Najboljše nakupovalno središče v Ljubljani 2017
Zaprto
‹‹ Nazaj na seznam

Galileo, skriti adut v rokavu sofisticiranega moškega


"Sem moški s stilom.
Vodita me samozavest in ambicioznost.
To sem jaz - Galileo moški.“
presented by JURE KOŠIR

Jure Košir, nekdanji alpski smučar in osvajalec rekordov, je pred kratkim zablestel kot model nove kampanje, v kateri je predstavljen kot obraz moške modne blagovne znamke Galileo. Zasnovan z zanimivim konceptom, Galileo na enem mestu ponuja vse, kar sodoben moški potrebuje - od oblačil in obutve pa vse do modnih dodatkov. Modne kolekcije so namenjene tako poslovnim moškim kot tudi ljubiteljem prefinjenega, a ležernega, športnega sloga, med katere vsekakor sodi tudi novi slovenski ambasador.

Ljubljana, 13. april 2017 - Jure Košir uteleša samozavestnega, uspešnega Galileo moškega s sofisticiranim in nadvse izvirnim slogom, zato je bil kot ambasador kolekcije za pomlad in poletje 2017 povsem logična izbira. Naš smučar je kot obraz teh elegantnih moških modnih kreacij nasledil brazilskega manekena Pedra Soltza, hrvaškega nogometaša Vedrana Čorluka, komika Ivana Šarića in hrvaškega rokometnega reprezentanta Manuela Štrleka. O svoji novi vlogi nam je Jure Košir razkril: »Moram priznati, da se še nisem povsem navadil na vlogo modela, a je bilo snemanje kljub temu zelo zabavno.« Brez kakršne koli treme se je namreč počutil povsem sproščeno in prijetno ter se tako izvrstno znašel pred objektivom priznanega hrvaškega fotografa Gorana Čižmešija.

Na fotografijah Jure Košir nosi čevlje Golia (124,34 €), srajco Argo blue (69,02 €), obleko Mentalist blue (331,82 €), pas Rago (38,59 €), kravato (21,99 €) in uro (276,49 €) iz nove kolekcije Galileo pomlad in poletje 2017.

Koncept moške modne znamke Galileo sestavlja kombinacija kakovostnih izdelkov, edinstvene oblike in sofisticirane podobe. Z neprimerljivo eleganco osvaja garderobe moških po vsej Hrvaški, svojo pot pa nadaljuje tudi pri nas, v Srbiji in na Slovaškem. Edinstveno zasnovan se na enem mestu ponaša z neverjetno modno izbiro, prijaznimi cenami in odlično ekipo ljudi, ki so del modnega sveta Galileo. Kakšen je pravi Galileo moški, boste lahko odkrivali vse od 13. aprila do konca meseca po Sloveniji - bodite pozorni in nikar ne zamudite Jureta Koširja v prefinjeni, a moderni modri moški obleki.

Galileo – kjer moški zase najde vse, kar potrebuje.
Bodi IN, nosi Galileo.

Nove kolekcije Galileo so pri nas na voljo v trgovskih centrih Supernova Ljubljana Rudnik, Citypark Ljubljana, Mercator center Ljubljana, Mercator center Maribor, Europark Maribor, Qlandia Novo Mesto in Qlandia Nova Gorica.

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Novice in dogodki v Cityparku

Vse za pol cene v trgovini Tom Tailor

Vse za pol cene v trgovini Tom Tailor

Super sezonsko znižanje do -50%!

Super sezonsko znižanje do -50%!

Desetak