Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam
Notice: Undefined index: sprejelCookie in /var/www/cookie.php on line 9
english
Najboljše nakupovalno središče v Ljubljani 2017
odprto še: 3h 39min

Pravilnik za nakup bonov in nakupe z darilnimi boni

 

Darilni boni so na voljo v znesku po:

- 10 EUR

 

Kupite jih lahko na informacijah nakupovalnega središča Citypark, Šmartinska 152 g, v obratovalnem času nakupovalnega središča, kot tudi v ostalih 3. naših nakupovalnih središčih: Citycenter Celje, Europark Maribor in center Interspar Vič na njihovih informacijah/v informacijski pisarni.

 

1. Splošno

 

1.1. Darilni bon je dokument, ki ga družba izda proti plačilu v obliki listine in katerega so skladno s temi splošnimi pogoji, kot plačilo za blago dolžne sprejeti družbe, ki so najemniki prostorov v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana, Šmartinska 152g, Ljubljana.

 

1.2. Darilnega bona ni mogoče uporabiti kot plačilno sredstvo v:

  • SKB banki
  • Športni Loteriji/Loteriji Slovenije

1.3. Darilnega bona ni mogoče uporabiti kot plačilno sredstvo za plačilo bančnih, poštnih ali telekomunikacijskih storitev.

 

2. Obveznost družbe


2.1. Obveznost družb iz darilnega bona nastane v trenutku, ko potrošnik (kupec darilnega bona) vplača vrednost darilnega bona. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti z gotovino ali nakazilom na TRR prodajalca bonov. Prodajalec bonov je gospodarska družba EUROMARKT Center d.o.o., Šmartinska cesta 152g, Ljubljana.

 

2.2. Terjatev iz darilnega bona je vezana na sam dokument in gre vsakokratnemu imetniku darilnega bona. Izpolnitev terjatve iz darilnega bona lahko ob predložitvi darilnega bona zahteva njegov prinosnik (imetnik), brez kakršnekoli identifikacije.

2.3. Obveznost družb iz darilnega bona preneha s tem, ko ga družba sprejme kot plačilo za blago, s potekom veljavnosti darilnega bona ali če postane darilni bon neveljaven iz razlogov iz točke 4.1. teh splošnih pogojev.

 

3. Pravice imetnika darilnega bona

 

3.1. Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona lahko zahteva prinosnik bona v času veljavnosti darilnega bona v prodajalnah družb v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana, razen v tistih, ki so navedene pod točko 1.2. tega pravilnika.

Čas veljavnosti darilnega bona je natisnjen na darilnem bonu.

3.2. Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona zahteva prinosnik tako, da bon predloži v prodajalni kot plačilo ob nakupu blaga. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati.

Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika do polne vrednosti bona v gotovini ne vrača.

3.3. Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.

3.4. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.

 

4. Ostala določila

 

4.1. Na darilni bon ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.

 

4.2. Družbe lahko zavrnejo izpolnitev obveznosti iz darilnega bona, če ugotovijo, da je darilni bon ponarejen, popisan, ali poškodovan, do stopnje, da se vsebine bona ne da razbrati.

 

4.3. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršni koli povezavi z darilnimi boni se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

 

5. Postopek alternativnega reševanja sporov


Za slovenske (mednarodne) potrošnike podajamo povezavo do SRPS (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL).

 

 

Ne glede na prejšnji odstavek Euromarkt center  d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

 

Ljubljana, 13.5.2016

 

Koledar dogodkov

P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Novice in dogodki v Cityparku

Pravljične počitnice v Cityparku

Pravljične počitnice v Cityparku

Valentinov mini sejem

Valentinov mini sejem

Desetak