Storitve Citypark

V CityParku vam je na voljo

Info točka

Prijazno osebje Info točke vam bo z veseljem odgovorilo na vprašanja o pestrem dogajanju v Cityparku. Tu lahko kupite darilne bone Desetak, ki so vedno pravo darilo.

Info točka

Tel.: 01 587 30 50
E-mail: info@citypark.si

Brezplačen Wi-Fi
Soba za prvo pomoč
Izposoja invalidskega vozička

Previjalnica in otroški wc

Ker je naše nakupovalno središče kraj, kamor zahajajo tudi naši najmlajši, smo za njih in njihove mamice lepo poskrbeli.
Namenili smo jim prav poseben, urejen prostor za miren obrok. Naše previjalnice in dojilnice so poleg javnih sanitarij v pritličju in nadstropju.
V pritličju je na voljo tudi otroška stranišča (na hodniku poleg trgovine Sport Vision).

Izposoja električnega skuterja za invalide

Skuter, ki omogoča lažje nakupovanje gibalno oviranim osebam in starejšim je na voljo pri Info točki Interspara. Skuter ima držalo za bergle in dve nakupovalni košarici, primeren pa je za levičarje in desničarje. Ključ za skuter prevzamete pri osebju na Info točki Interspara.

Navodila za uporabo električnega skuterja za invalide.

Frčolino taxi

Za lažje in prijetnejše nakupovanje so v nakupovalnem središču Citypark na voljo vozički za najmlajše, Frčolino taksi. Nova prevozna sredstva, ki bodo marsikateremu staršu in otroku olajšala sprehod po nakupovalnih ulicah, so na voljo na Info točki v pritličju pri trgovini H & M.

+ Citypolnilec

Napolnite baterijo svojega mobilnega telefona brezplačno in varno. Uporabite +Citypolnilec v 1. nadstropju Cityparka pri lokalu Coffeshop. Naprava se zaklene in odklene s štirimestno pin kodo, ki si jo izberete sami.

Printbox

Printbox je samopostrežni kiosk za tiskanje, kopiranje in skeniranje dokumentov. Uporaba kioska je preprosta, uporablja pa se ekran na dotik. Ustvarite lahko svoj brezplačni Printbox uporabniški račun ali tiskate brez registracije. Datoteke za tisk si lahko naložite na Printbox z USB-ključka, prek spletne strani sl.printbox.net, prek e-pošte ali programa Windows.
Plačilo storitev lahko izvedete z gotovino ali Moneto neposredno v Printbox kiosku in že tiskate.

Printbox

Na voljo je v pritličju, v bližini Info točke in A1.

Selfie box

Avtomat Selfie box omogoča takojšnjo izdelavo slik za dokumente ali slik za zabavo. Fotoavtomat uporabnika sam usmerja pri izdelavi fotografij za dokumente. Uporabnik v fotoavtomat le vstavi ustrezno plačilno sredstvo, se usede na stol in izbere željeni program, ki ga spremlja tekom fotografiranja. Računalniški program uporabnika preko ekrana usmerja kam se mora postaviti, da bo njegova fotografija ustrezna za dokumente. Na koncu Selfie box pred tiskanjem fotografij prilagodi še ozadje. Pri slikah za dokumente je urejeno nevtralno svetlo ozadje, pri slikah za zabavo pa lahko uporabnik izbira med različnimi v naprej pripravljenimi ozadji.

Selfie box

Selfi box se nahaja v 1. nadstropju, v bližini Restavracije Interspar.

Pasja vila

Prvi pametni pasji dom, kjer bodo psi lahko počakali na svoje lastnike med nakupovanjem, je od sedaj na voljo tudi v Sloveniji.
V Cityparku smo poskrbeli, da bodo pasji ljubljenčki na svoje gospodarje lahko počakali v klimatiziranem ali ogrevanem, predvsem pa varnem in higieničnem objektu. Pasja vila je tudi pametna uta, saj se upravlja preko aplikacije Den4Dogs.

Pasja vila

BicikeLJ

Citypark postaja čedalje bolj zeleno nakupovalno središče. Poleg treh avtobusnih linij za dostop in električne polnilne postaje za vozila smo zelenim točkam priključili še sistem BicikeLJ – sistem brezplačne izposoje koles. Novo postajališče je pri Šmartinski cesti, vhod je pri trgovini Big Bang.

Na izposojo je pripravljenih kar 20 koles.

Postajališče tako dodatno utrjuje povezavo Cityparka z mestno prometno infrastrukturo ter pomembno prispeva k razvoju trajnostne urbane mobilnosti in priljubljenosti kolesarstva v mestu. Polepšajte si dan z vetrom v laseh!

Polnilne postaje za električna vozila

V Cityparku želimo s polnilno postajo za električna vozila poskrbeti za čedalje številčnejše uporabnike električnih prevoznih sredstev. Nove polnilne postaje za električna vozila se nahajajo v 1. nadstropju parkirne hiše Cityparka, severna stran v smeri Šmartinske ceste.

Navodila in splošni pogoji so dostopni TUKAJ.

Polnilnice za električna vozila

Parkirna hiša in sodoben video nadzor parkirišč

Za vaše jeklene konjičke je v parkirni hiši na voljo kar 1.800 parkirnih mest v štirih etažah. Parkirna hiša je varovana s sodobnim videonadzorom, ki tako omogoča, da svoje obveznosti in zabavne nakupe opravite brez skrbi, da bi se vašemu avtomobilu kaj zgodilo. Parkirna hiša je zgrajena po najstrožjih tehničnih in varnostnih standardih. Uveden je enosmerni promet, za lažjo orientacijo so nadstropja barvno ločena med seboj. Uveden je tudi sistem z lučmi, pri čemer vas zelena lučka že od daleč usmerja na prosto parkirno mesto.

Parkirna hiša ima posebna parkirišča, ki so namenjena družinam z majhnimi otroki. Za lažji dostop do trgovin lahko uporabite dva nadhoda, ki povezujeta Citypark in drugo nadstropje parkirne hiše.

Dovozi v parkirno hišo so za obiskovalce odprti:

 • od ponedeljka do petka: 7.50‒21.00
 • ob sobotah: 7.50‒21.00
 • ob nedeljah: ZAPRTO

Izvozi iz parkirne hiše so za obiskovalce odprti:

 • od ponedeljka do petka: 9.00‒22.00
 • ob sobotah: 8.00‒22.00
 • ob nedeljah: ZAPRTO

5 parkirnih mest Avant to Go

V pritličju Cityparkove parkirne hiše vam je na voljo pet parkirnih mest Avant2go. Pri tej storitvi gre za souporabo vozila, ki predstavlja cenovno ugodno možnost najema vozila, poteka pa preko aplikacije na pametnem telefonu. Uporabnik preprosto izbere želeno razpoložljivo vozilo na eni izmed lokacij, ga preko aplikacije rezervira, odklene, aktivira in plača porabo.

Promocije

Prijava na E-novice

Najnovejše iz Cityparka, dogodki za male in velike, modni spektakli, dobre priložnosti za nakupe in še in še izveste med prvimi v naših e-novičkah.

E-sporočila iz Cityparka, pa ne boste prejemali vsak dan ali teden, vendar le takrat, ko vam bomo imeli za povedati res nekaj zanimivega ali pomembnega.

  Prijava na novice!

  Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih v Vašem CityParku

  Koledar dogodkov

  Januar 2023
  • P
  • T
  • S
  • Č
  • P
  • S
  • N