Humanic

Kategorija trgovine

Obutev in usnjeni izdelki

HUMANIC: NAREKUJE TRENDE OD LETA 1872

Prava kakovost ima vedno prst na utripu časa: danes je HUMANIC vodilni prodajalec premium obutve ter začetnik trendov od leta 1872. Ponudba trgovine vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Michael Kors, Guess, Högl, Kate Gray, Bugatti, Skechers, Nike. Našli boste tudi obutev v večjih velikostih za ženske (42 – 46) in moške (46 – 49).

V novem oddelku Sneaker World so premierno na voljo priznane blagovne znamke, npr. Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Emporio Armani, HUGO, Moon Boot, Copenhagen, ter veganske in trajnostne znamke EKN, Flamingos’ Life in Ecoalf. Vabljeni na odkrivanje top trendov sneakerjev.

Da bi bilo nakupovanje obutve še bolj priročno, HUMANIC ponuja enostavno nakupovalno izkušnjo s storitvijo Click & Collect – preprosto rezervirajte želeni model na HUMANIC.NET in ga med naslednjim nakupovanjem preizkusite v trgovini.

Ker je veselja več, če je nakupovalna izkušnja večja in zabavna.

HUMANIC Vprašaj Franza.

Trenutne akcije v trgovini:

DODATNIH -20% NA ŽE ZNIŽANE ARTIKLE*

DODATNIH -20% NA ŽE ZNIŽANE ARTIKLE*

*Popust velja na vse že znižane artikle od 13. 1. 2023 do 4. 2. 2023 v trgovini HUMANIC in do 5. 2. 2023 v spletni trgovini https://www.humanic.net/si. Menjava za gotovino ni možna in ni v kombinacijami z drugimi akcijami oz. popusti. Popust se obračuna na blagajni in v nakupovalni košarici.

Prikaz na zemljevidu:

Promocije

Prijava na E-novice

Najnovejše iz Cityparka, dogodki za male in velike, modni spektakli, dobre priložnosti za nakupe in še in še izveste med prvimi v naših e-novičkah.

E-sporočila iz Cityparka, pa ne boste prejemali vsak dan ali teden, vendar le takrat, ko vam bomo imeli za povedati res nekaj zanimivega ali pomembnega.

  Prijava na novice!

  Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih v Vašem CityParku

  Koledar dogodkov

  Januar 2023
  • P
  • T
  • S
  • Č
  • P
  • S
  • N