Xiaomi

Kategorija trgovine

Elektronika – Telefonija – Foto – Optika

V edinstvenem prostoru prve Xiaomi Store trgovine v Ljubljani najdete ponudbo svetovnega velikana Xiaomi, četrtega največjega proizvajalca mobilnih naprav na svetu. Xiaomi je bil ustanovljen leta 2010 in voden z osebnim prepričanjem ustanovitelja in podjetnika Lei Jun, da bi morala biti kakovostna tehnologija dostopna vsem.

Xiaomi Store ponuja veliko število najnovejših pametnih telefonov, ki s svojo kakovostjo in dostopno ceno osvajajo svetovne trge in kupce ter širok ekosistem pametnih izdelkov. Poleg najnovejših modelov pametnih telefonov pri nas najdete tudi slušalke za pametne telefone, avtomobilske polnilnike, robotske sesalnike, električne zobne ščetke, električne skiroje in številne druge pametne naprave, ki uporabniku olajšajo vsakdan.

Trenutne akcije v trgovini:

Zagotovi si svoj Redmi Pad po akcijski ceni

Zagotovi si svoj Redmi Pad po akcijski ceni

10,61-palčni zaslon brez robov s frekvenco osveževanja 90 Hz ti ponuja poglobljeno avdio in video zabavo. Izjemno velika kapaciteta baterije pa zagotavlja podporo ves dan, vsak dan, in tako odpravlja skrbi glede napajanja – ne glede na to, ali se učiš, delaš ali zabavaš.

Obišči nas v Xiaomi Store trgovini in ujemi akcijsko ceno.

Akcija traja do 31.1.2023 oz. do odprodaje zalog.

Prikaz na zemljevidu:

Promocije

Prijava na E-novice

Najnovejše iz Cityparka, dogodki za male in velike, modni spektakli, dobre priložnosti za nakupe in še in še izveste med prvimi v naših e-novičkah.

E-sporočila iz Cityparka, pa ne boste prejemali vsak dan ali teden, vendar le takrat, ko vam bomo imeli za povedati res nekaj zanimivega ali pomembnega.

  Prijava na novice!

  Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih v Vašem CityParku

  Koledar dogodkov

  Januar 2023
  • P
  • T
  • S
  • Č
  • P
  • S
  • N